Stap 3 – Houten meubels, deuren en betimmeringen – Lak – Kleur

Stap 3 – Houten meubels, deuren en betimmeringen – Lak – Kleur

Stap 3 – Houten meubels, deuren en betimmeringen – Lak – Kleur 150 150 Parketlak.nl

Keuzehulp voor de afwerking van
vloeren, wanden en meubels

1 2 3

3A
Houten meubels, deuren en betimmeringen kleur geven

Je kunt houten meubels, deuren en betimmeringen kleur geven door gebruik te maken van Trae Lyx kleurbeits.

Trae Lyx kleurbeits

Trae Lyx kleurbeits geeft houten vloeren en meubelen een fraaie natuurlijke uitstraling. De kleuren zijn met elkaar te mengen, zodat men een kleur naar eigen wens kan samenstellen. Het is een watervaste waterbeits, die binnenshuis toegepast kan worden op vloeren en meubels van hard en zacht hout. Na intensieve droging moet men het object afwerken met één van de Trae Lyx lakken. Trae Lyx kleurbeits is leverbaar in 24 tinten, variërend van rustiek tot modern.

Meer informatie

3B
Nabehandeling houten meubels, deuren en betimmeringen

Na het kleuren van houten meubels, deuren en betimmeringen kun je deze nabehandelen met één van de onderstaande producten.

Trae Lyx project meubellak

Trae Lyx project meubellak behoort tot een nieuwe generatie watergedragen 1K lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid en bestand is tegen huidvet en chemicaliën. Door deze eigenschappen is Trae Lyx project meubellak zeer geschikt voor de afwerking van o.a. meubels, deuren en betimmeringen. Trae Lyx project meubellak is blank en glashelder en door de unieke samenstelling verandert de kleur en uitstraling van het hout nagenoeg niet. Trae Lyx project meubellak is vrijwel reukloos en bevat praktisch geen oplosmiddelen. Trae Lyx project meubellak is leverbaar in hoogglans, zijdeglans, mat en ultra mat.

Meer informatie

Trae Lyx naturel

2 Componenten lak voor intensief huiselijk en commercieel gebruik. Trae Lyx naturel is een watergedragen, oplosmiddelvrije lak op polyurethaan basis. Het bijzondere aan deze lak is dat de vloer een onbehandelde uitstraling krijgt, terwijl deze wel optimaal wordt beschermd. De lak kan intensief belast worden en is daarom ook geschikt als projectlak voor parket, plankenvloeren en meubels in openbare ruimtes, zoals winkels, restaurants en kantoren. Trae Lyx naturel is bijzonder geschikt voor eiken, teak en andere lichte houtsoorten. Speciaal voor donkere houtsoorten is er Trae Lyx naturel extreme. Trae Lyx naturel is leverbaar in ultra mat.

Meer informatie

Trae Lyx naturel extreme

2 Componenten lak voor intensief huiselijk en commercieel gebruik. Speciaal voor donkere houtsoorten. Trae Lyx naturel extreme is een watergedragen, oplosmiddelvrije lak op polyurethaan basis. Het bijzondere aan deze lak is dat de vloer een onbehandelde uitstraling krijgt, terwijl deze wel optimaal wordt beschermd. De lak kan intensief belast worden en is daarom ook geschikt als projectlak voor parket, plankenvloeren en meubels in openbare ruimtes, zoals winkels, restaurants en kantoren. Trae Lyx naturel extreme is leverbaar in ultra mat.

Meer informatie

Trae Lyx projectlak

2 Componenten lak voor intensief huiselijk en commercieel gebruik. Trae Lyx projectlak is een watergedragen, oplosmiddelvrije lak op polyurethaan basis. De lak heeft een zeer hoge slijt- en krasvastheid en is onder andere geschikt voor de afwerking van parket en houten vloeren, die zeer intensief belast worden. Trae Lyx projectlak is bestand tegen de meeste chemicaliën. Het is leverbaar in de glansgraden hoogglans, zijdeglans en mat. Trae Lyx projectlak mat geeft de vloer de uitstraling van een olievloer maar met het gemak van een lakvloer.

Meer informatie

3C
Onderhouden en reinigen

Je kunt houten meubels, deuren en betimmeringen onderhouden en reinigen met het volgende product.

Trae Lyx spray & clean

Trae Lyx spray & clean is speciaal ontwikkeld voor het licht vochtig reinigen van met Trae Lyx lakken behandelde meubels of vloeren.

Meer informatie