Stap 2 – Onderhoud en reinigen

Stap 2 – Onderhoud en reinigen

Stap 2 – Onderhoud en reinigen 150 150 Parketlak.nl

Keuzehulp voor de afwerking van
vloeren, wanden en meubels

1 2

Onderhoud en reinigen

Kies het gewenste product.

Trae Lyx verfverwijderaar

Trae Lyx verfverwijderaar is een zeer krachtige verfverwijderaar voor vrijwel alle verfsoorten en uitstekend te gebruiken op verticale oppervlakken. Door het lage gehalte aan vluchtige stoffen treedt er nauwelijks verdamping op waardoor de actieve werking aanzienlijk verlengd wordt. Trae Lyx verfverwijderaar verwijdert oplosmiddelhoudende en watergedragen lakken, beitsen, latex, vernissen en diverse industrielakken. Het is toepasbaar op alle hout- en metaalsoorten.

Meer informatie

Trae Lyx vloerpolish

Trae Lyx vloerpolish is een watergedragen zelfglanswas met goede vullende, vuilafstotende en beschermende eigenschappen. Vult krasjes in de laklaag. Verkrijgbaar in hoogglans en mat.

Meer informatie

Trae Lyx polishverwijderaar

Trae Lyx polishverwijderaar is een watergedragen reinigingsconcentraat. Het verwijdert oude lagen vloerpolish en ontvet. Trae Lyx polishverwijderaar breekt de vervuilde polishlaag af, zonder de laklaag aan te tasten. Het maakt de vloer gereed voor behandeling met lak of vloerpolish.

Meer informatie

Trae Lyx onderhoudsmiddel

Trae Lyx onderhoudsmiddel is een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor vloeren. Trae Lyx onderhoudsmiddel als onderhoudsmiddel voor met Trae Lyx lak behandelde vloeren. In één behandeling wordt de vloer gereinigd en behoudt de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Trae Lyx onderhoudsmiddel tast de lak niet aan . Trae Lyx onderhoudsmiddel is geschikt voor met Trae Lyx vloer, parket of project lak behandelde vloeren. Voor een vloer behandeld met Trae Lyx naturel dient u Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel te gebruiken.

Meer informatie

Trae Lyx spray & clean

Trae Lyx spray & clean is speciaal ontwikkeld voor het licht vochtig reinigen van met Trae Lyx lakken behandelde meubels of vloeren.

Meer informatie

Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel

Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel is een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor vloeren. Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel als onderhoudsmiddel voor met Trae Lyx naturel behandelde vloeren. In één behandeling wordt de vloer gereinigd en behoudt de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel tast de lak niet aan en laat geen glans achter op de lak.

Meer informatie

Trae Lyx hardwax pro floor cleaner

Trae Lyx hardwax pro floor cleaner is een watergedragen en milieuvriendelijk reinigingsmiddel voor regelmatig onderhoud van met Trae Lyx hardwax pro behandelde vloeren.

Meer informatie

Trae Lyx olie en wax floorcleaner

Trae Lyx olie en wax floor cleaner is een volledig biologisch afbreekbare vloerreiniger voor het regelmatig reinigen van oppervlakken, die met olie- of wasproducten behandeld zijn.

Meer informatie

Trae Lyx boenpads

Trae Lyx Boenpads dragen bij aan een perfect geoliede vloer. Met de Trae Lyx Boenpads wordt teveel gebruikte olie opgenomen of verder over de vloer verdeeld. Het is het ideale hulpmiddel om de olie in te wrijven en daarna uit te boenen. Voor synthetische oliën worden de bruine pads gebruikt en voor de watergedragen oliën worden de witte pads gebruikt. De pads hechten goed op de padhouder.

Meer informatie