Stap 3 – Minerale vloer

Stap 3 – Minerale vloer

Stap 3 – Minerale vloer 150 150 Parketlak.nl

Keuzehulp voor de afwerking van
vloeren, wanden en meubels

1 2 3

3A
Minerale vloer

Kies het product voor meer informatie.

Trae Lyx mineral grondlak

Trae Lyx mineral grondlak is een watergedragen grondlak voor oppervlakken, die met Trae Lyx mineral finish behandeld moeten worden. Het gronden van het oppervlak voorkomt de zuigende werking en opkleuring van de ondergrond. Trae Lyx mineral grondlak is o.a. toepasbaar op wanden, aanrechtbladen en meubels, die afgewerkt zijn met minerale materialen.
Geschikt voor: Beton, betonlook, ciré en microcement.
Niet geschikt voor kalkhoudende ondergronden.

Meer informatie

Trae Lyx mineral finish

Trae Lyx mineral finish is een ultra matte watergedragen 2-componenten coating op basis van polyurethaan. Trae Lyx mineral finish wordt toegepast voor de duurzame afwerking van alle minerale ondergronden. Het is nagenoeg onzichtbaar waardoor de ondergrond zijn originele kleur en matheid behoudt. Trae Lyx mineral finish is o.a. toepasbaar op wanden, aanrechtbladen en meubels, die afgewerkt zijn met minerale materialen. Geschikt voor: Beton, betonlook, ciré, stuc en microcement. Het is ook geschikt voor afwerking in natte ruimtes zoals bijvoorbeeld doucheruimtes. Het is niet geschikt voor kalkhoudende ondergronden.

Meer informatie

3B
Onderhouden en reinigen

Je kunt de minerale vloer onderhouden en reinigen met één van de onderstaande producten.

Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel

Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel is een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor vloeren. Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel als onderhoudsmiddel voor met Trae Lyx naturel behandelde vloeren. In één behandeling wordt de vloer gereinigd en behoudt de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel tast de lak niet aan en laat geen glans achter op de lak.

Meer informatie