Wand finish

 De groep Wandfinish bestaat uit een 3 tal producten :

1.Trae-Lyx Naturel Finish beschermt de wand en geeft deze een ultra matte uitstraling. TRAE LYX Naturel Finish is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag van projectkwaliteit polyurethaanbasis. Het is geschikt voor wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz.

2.Trae-Lyx Mineral Finish 2K is een ultra matte watergedragen 2 componenten coating op basis van polyurethaan voor alle minerale ondergrondenTrae-Lyx Mineral Finish 2K is nagenoeg onzichtbaar waardoor de ondergrond zijn originele kleur en matheid behoud. Geschikt voor Beton(look), stuc, tadelakt, microcement en diverse andere minerale werkingen. Toepassingsgebied: wanden, aanrechtbladen, meubels afgewerkt met minerale materialen. Ook geschikt voor afwerking in natte ruimtes en douches.
3.Trae-Lyx Mineral Grondlak is een watergedragen grondlak voor het gronden van de ondergrond om de zuigende werking en opkleuring van de ondergrond te voorkomen. Bedoelt als grondlak voor de Trae- Lyx Mineral Finish 2K.