Stap 3 – Trappen – Blank

Stap 3 – Trappen – Blank

Stap 3 – Trappen – Blank 150 150 Parketlak.nl

Keuzehulp voor de afwerking van
vloeren, wanden en meubels

1 2 3

3A
Trap blank afwerken

Je kunt de trap blank afwerken door gebruik te maken van één van de onderstaande producten.

Trae Lyx trappenlak antislip

Trae Lyx trappenlak antislip is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componentenlak op polyurethaanbasis van projectkwaliteit. De lak is speciaal ontwikkeld om te gebruiken op houten trappen, die zeer intensief belast worden. Zowel in woonruimtes als openbare ruimtes. De lak heeft een zeer hoge krasvastheid en is bestand tegen chemicaliën. Trae Lyx trappenlak antislip geeft extra stroefheid aan het oppervlak en heeft ook een uitstekende werking onder vochtige omstandigheden. Voor een slijtvast laksysteem dienen 3 lagen te worden aangebracht. Trae Lyx trappenlak antislip is leverbaar in zijdeglans en mat

Meer informatie

Trae Lyx project- & trappenlak

De vernieuwde formule van Trae Lyx Project- & Trappenlak blijft na het aanmaken, 72 uur verwerkbaar. Deze waterverdunbare lak, is een 2-componenten polyurethaan op basis van biobased bindmiddelen met uitzonderlijk hoge slijtvastheid, krasvastheid en chemicaliënbestendigheid. De lak is uitermate geschikt voor houten vloeren en trappen die te maken krijgen met intensieve belasting. De harder is isocyanaat vrij.

Meer informatie

Trae Lyx naturel

2 Componenten lak voor intensief huiselijk en commercieel gebruik. Trae Lyx naturel is een watergedragen, oplosmiddelvrije lak op polyurethaan basis. Het bijzondere aan deze lak is dat de vloer een onbehandelde uitstraling krijgt, terwijl deze wel optimaal wordt beschermd. De lak kan intensief belast worden en is daarom ook geschikt als projectlak voor parket, plankenvloeren en meubels in openbare ruimtes, zoals winkels, restaurants en kantoren. Trae Lyx naturel is bijzonder geschikt voor eiken, teak en andere lichte houtsoorten. Speciaal voor donkere houtsoorten is er Trae Lyx naturel extreme. Trae Lyx naturel is leverbaar in ultra mat.

Meer informatie

Trae Lyx naturel extreme

2 Componenten lak voor intensief huiselijk en commercieel gebruik. Speciaal voor donkere houtsoorten. Trae Lyx naturel extreme is een watergedragen, oplosmiddelvrije lak op polyurethaan basis. Het bijzondere aan deze lak is dat de vloer een onbehandelde uitstraling krijgt, terwijl deze wel optimaal wordt beschermd. De lak kan intensief belast worden en is daarom ook geschikt als projectlak voor parket, plankenvloeren en meubels in openbare ruimtes, zoals winkels, restaurants en kantoren. Trae Lyx naturel extreme is leverbaar in ultra mat.

Meer informatie

3B
Onderhouden en reinigen

Je kunt de trap onderhouden en reinigen met één van de onderstaande producten.

Trae Lyx vloerpolish

Trae Lyx vloerpolish is een watergedragen zelfglanswas met goede vullende, vuilafstotende en beschermende eigenschappen. Vult krasjes in de laklaag. Verkrijgbaar in hoogglans en mat.

Meer informatie

Trae Lyx polishverwijderaar

Trae Lyx polishverwijderaar is een watergedragen reinigingsconcentraat. Het verwijdert oude lagen vloerpolish en ontvet. Trae Lyx polishverwijderaar breekt de vervuilde polishlaag af, zonder de laklaag aan te tasten. Het maakt de vloer gereed voor behandeling met lak of vloerpolish.

Meer informatie

Trae Lyx onderhoudsmiddel

Trae Lyx onderhoudsmiddel is een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor vloeren. Trae Lyx onderhoudsmiddel als onderhoudsmiddel voor met Trae Lyx lak behandelde vloeren. In één behandeling wordt de vloer gereinigd en behoudt de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Trae Lyx onderhoudsmiddel tast de lak niet aan . Trae Lyx onderhoudsmiddel is geschikt voor met Trae Lyx vloer, parket of project lak behandelde vloeren. Voor een vloer behandeld met Trae Lyx naturel dient u Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel te gebruiken.

Meer informatie

Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel

Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel is een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor vloeren. Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel als onderhoudsmiddel voor met Trae Lyx naturel behandelde vloeren. In één behandeling wordt de vloer gereinigd en behoudt de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel tast de lak niet aan en laat geen glans achter op de lak.

Meer informatie