Stap 3 – Betonlook, ciré en microcement

Stap 3 – Betonlook, ciré en microcement

Stap 3 – Betonlook, ciré en microcement 150 150 Parketlak.nl

Keuzehulp voor de afwerking van
vloeren, wanden en meubels

1 2 3

3A
Betonlook, ciré en microcement

Kies het product voor meer informatie.

Trae Lyx mineral grondlak

Trae Lyx mineral grondlak is een watergedragen grondlak voor oppervlakken, die met Trae Lyx mineral finish behandeld moeten worden. Het gronden van het oppervlak voorkomt de zuigende werking en opkleuring van de ondergrond. Trae Lyx mineral grondlak is o.a. toepasbaar op wanden, aanrechtbladen en meubels, die afgewerkt zijn met minerale materialen.
Geschikt voor: Beton, betonlook, ciré en microcement.
Niet geschikt voor kalkhoudende ondergronden.

Meer informatie

Trae Lyx mineral finish

Trae Lyx mineral finish is een ultra matte watergedragen 2-componenten coating op basis van polyurethaan. Trae Lyx mineral finish wordt toegepast voor de duurzame afwerking van alle minerale ondergronden. Het is nagenoeg onzichtbaar waardoor de ondergrond zijn originele kleur en matheid behoudt. Trae Lyx mineral finish is o.a. toepasbaar op wanden, aanrechtbladen en meubels, die afgewerkt zijn met minerale materialen.
Geschikt voor: Beton, betonlook, ciré, stuc en microcement. Het is ook geschikt voor afwerking in natte ruimtes zoals bijvoorbeeld doucheruimtes.
Het is niet geschikt voor kalkhoudende ondergronden.

Meer informatie

3B
Onderhouden en reinigen

Kies het product voor meer informatie.

Trae Lyx spray & clean

Trae Lyx spray & clean is speciaal ontwikkeld voor het licht vochtig reinigen van met Trae Lyx lakken behandelde meubels of vloeren.

Meer informatie